ELS BENEFICIS DE VIURE A ANDORRA

Tags:

També t'hi pot interessar…

abrir-negocio-andorra

Guia per obrir un negoci a Andorra el 2023

Actualment, el Principat ha esdevingut un pol d’atracció per a emprenedors estrangers que volen crear una societat per aprofitar els grans beneficis que aporta el país. Entre aquests beneficis, hi…

Només vius una vegada, així que si no estàs a gust a la ciutat on vius, a què estàs esperant? Et diré la millor opció per començar o continuar una bona vida. Muda’t a Andorra, sol o amb la família.

Andorra és un país pacífic i cosmopolita proper a Espanya i França. Els seus habitants parlen l’anglès, el català, el francès i l’espanyol i tenen un bon estil de vida. Andorra té també un dels millors sistemes sanitaris del món. És el quart país del món en qualitat de vida per als adults, nens i ancians. Això és possible gràcies al seu entorn natural de muntanyes i rius.

Els carrers d’Andorra són tan segurs que el crim és realment baix, gairebé inexistent. A més, el país t’ofereix moltes opcions per estudiar una carrera o una formació professional, ja que pots triar entre les universitats andorranes, franceses o espanyoles i el campus tecnològic. Si gaudeixes de la natura com muntanyes, animals, flors o paisatges sorprenents, Andorra té una àrea específica que està protegida com a àrea natural. No pots anar-hi, però pots veure-la des d’un lloc alt.

ANDORRA ET CONVIDA A:

 • 70.000 habitants, així que és un bon nombre però tampoc estaràs sol.
 • Ets a prop de ciutats fantàstiques per visitar un cap de setmana o per anar de vacances, com per exemple Barcelona i Toulouse.
 • L’euro és la moneda oficial, una divisa tan valuosa com els dòlars o els iens. Si tens una empresa o reps un pagament extra per qualsevol servei a Andorra, tindràs diners per comprar el que vulguis si ho canvies a euros.
 • L’any 2017, Andorra es va convertir en el segon país més atractiu del món per invertir. Qui sap, potser formaràs part d’aquestes xifres demà o l’any vinent.
 • Si tens una empresa turística com ara hotels o centres de recreació et podràs guanyar força bé la vida, perquè cada any més de 9 milions de visitants o viatgers trien Andorra per gaudir de les seves vacances o simplement descansar. Així que, si visites o decideixes viure a Andorra, tindràs molts llocs divertits i interessants per visitar amb la família o els amics. I què passa amb la nacionalitat? Doncs que podràs coincidir amb un mexicà, un argentí o un xinès la mateixa setmana, perquè Andorra és molt cosmopolita.

ELS BENEFICIS DE VIURE A ANDORRA

 • Andorra és un gran lloc entre França i Espanya.
 • És tranquil i net.
 • És saludable i compta amb molts llocs interessants, des de centres comercials fins a parcs naturals.
 • Impostos reduïts per invertir en una empresa o crear-ne una.
 • Trobar una casa o un apartament per viure a Andorra és relativament ràpid i senzill.
 • Alt nivell de vida sol o amb la família.
 • Molts llocs o institucions per estudiar (internacionals o multilingües).