Tu socio para la constitución de sociedades en Andorra

Compliment normatiu

Compliment normatiu

Els últims anys Andorra ha fet canvis importants en l’àmbit nivell normatiu i legislatiu. Tant si la teva empresa fa temps que està establerta a Andorra, com si estàs pensant a obrir un negoci al país,és essencial que compleixis el marc normatiu vigent.

Els nostres serveis de Complianceajuden a les empreses d’Andorra a complir el marc normatiu. Realitzem estudis individualitzats sobre els requisits legals i reglamentaris que afecten el teu negoci. Determinem les polítiques i els procediments que garanteixen que l’empresa compleixi el marc normatiu aplicable. Cal destacar que treballem el compliment normatiu a escala nacional, internacional i interna.

El compliment normatiu ha de formar part de la cultura de l’organització. I, com a tal, els vostres empleats l’han de poder fer seu. Per a això formem al personal clau de l’empresa (directius, empleats i agents vinculats).

En el compliment normatiu distingim tres funcions bàsiques:

Prevenció de riscos:
Fem un estudi de l'activitat de l'empresa per identificar els riscos potencials d'infracció de les normes per poder concretar els controls necessaris i formar els empleats i directius sobre compliment normatiu.
Detecció de deficiències:
Treballem per trobar les carències en els controls de compliment de les normes i per restablir-les correctament.
Informació:
Advertim sempre que sigui necessari l'alta direcció de l'empresa sobre els riscos d'infracció de les normes, les carències en els sistemes de detecció i les mesures correctores que es formularan.

Per a les empreses, poder comptar amb un suport de Compliance, suposa evitar els conflictes i les conseqüències negatives derivats d’un incompliment reglamentari, a més de millorar la reputació de l'empresa.

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping