El nostre equip

El nostre equip

Professionals amb una àmplia experiència en el mercat andorrà i a l’estranger.

Eva Gavin Rodríguez

Sòcia cofundadora
Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de San José a Califòrnia. Lidera la coordinació de serveis d’externalització de l’assessoria per als clients. A més, ofereix serveis d’assessorament fiscal i financer a totes les empreses administrades per la nostra assessoria.

Josep Garcia Gonzalez

Soci cofundador
Llicenciat en Empresarials per la Universitat de Lleida. Postgrau en Fiscalitat Andorrana per la Universitat d’Andorra-Pompeu Fabra. Actua com a assessor fiscal i financer per a empreses i particulars buscant la millor opció fiscal-comercial o residencial més eficient.

Rocío Calixto

Assistent executiva
Àmplia experiència en comptabilitat financera.

Estefanía Alcabú

Advocada
Grau en Dret per la Universitat de Barcelona i Post-Grau en Dret Andorrà per la Universitat d’Andorra. Especialista en l’àmbit laboral i en prevenció del blanqueig.

Mari Jo Davi

Experta en comptabilitat financera

Sòlida formació en comptabilitat i fiscalitat andorrana. És l’encarregada de les comptabilitats i les liquidacions d’impostos d’empreses i societats.

Cristina Soler

Experta en comptabilitat financera

Segon grau de comptabilitat per la Universitat de Barcelona. S’ocupa de comptabilitats, controller financera i tasques administratives.

Adrian Alves

Comptabilitat financera
Departament de comptabilitat financera

Vols unir-te a nosaltres?

Forma part del nostre equip