Qui som

Gairebé 15 anys 500 clients satisfets

Som una empresa andorrana en plena expansió. Després de gairebé 15 anys d’experiència i presència en el mercat andorrà, hem viscut en primera persona la transformació d’Andorra a escala comptable i financera, hi hem participat en aquesta evolució al costat dels nostres clients.

Aquest procés s’inicia l’any 2009, amb l’entrada en vigor de la Llei de comptabilitat dels empresaris. Després arriba la Llei de l’impost sobre la renda dels no residents fiscals (IRNR), la Llei sobre la renda de les activitats econòmiques, la Llei de l’impost general indirecte (IGI), la llei de l’impost de societats i la llei de l’impost de la renda de persones físiques (IRPF).

Són 14 anys d’intensa activitat legislativa en l’àmbit comptable i financer que han culminat amb la llei d’inversió estrangera a Andorra. Una llei que ha obert les portes del nostre país a la implantació de companyies foranes. I que ha propiciat que el nostre equip de professionals ofereixi serveis a empreses andorranes i de l’estranger.

Actualment Advantia col·labora activament amb la Confederació Empresarial Andorrana en matèria fiscal i laboral. La CEA, com també se la coneix, és una entitat associativa andorrana que té com a finalitat la representació, gestió, fomenta i defensa dels interessos comuns i generals de les organitzacions professionals i empresarials del Principat d’Andorra.

A nivell internacional, des de 2019 Advantia és membre de Geneva Group International (GGI), una xarxa d’empreses independents amb cobertura a tot el món. Aquesta xarxa de contactes d’alt nivell, ens permet poder oferir el suport efectiu d’experts locals en operacions que requereixin garanties d’acompliment amb els requeriments i normatives del territori en qüestió quan aquest traspassi les nostres fronteres. Advantia Assessors garanteix un acompanyament global de la mà d’experts professionals coneixedors de les especificitats del seu país.

Missió

La nostra missió és proporcionar els millors serveis a les àrees comptable, fiscal i laboral, així com en la creació d’empreses, inversions, assessoria financera, planificació i l’assessorament fiscal que els nostres clients necessiten.

Visió

Des del naixement de la nostra empresa el 2009, mantenim una vocació d’empresa de serveis que proporciona les eines necessàries als nostres clients per assolir els seus objectius socials. Volem ser reconeguts com una empresa professional, propera i seriosa, que presta serveis professionals i de qualitat.

Valors

Som rigorosos des de l’ètica i les normes d’ètica professional. Els nostres professionals es comprometen a dur a terme la seva tasca sota el marc jurídic vigent i l’estricte compliment del principi de confidencialitat.

Servei

Proporcionem els nostres serveis dins d’un marc d’ètica, objectivitat i integritat. El nostre equip multidisciplinari en l’àmbit de les finances, la fiscalitat i el dret treballa per oferir les millors solucions als reptes dels nostres clients.

Coneix el nostre equip de professionals