Administració de vehicles d’inversió immobiliària

Administració de vehicles d'inversió immobiliària

L’experiència d’Advantia en el mercat andorrà ens permet oferir-te un assessorament integral en el procés de selecció del vehicle d’inversió immobiliària que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius, així com una gestió administrativa integral.

El nostre objectiu és que com a inversor, només et preocupis per la teva inversió a Andorra, i que deixis els assumptes administratius i de gestió a les nostres mans. Entre els serveis que t’oferim destaquen:

  • Tots els tràmits necessaris per a la constitució de la teva societat a Andorra
  • Administració de la teva societat / empresa a Andorra
  • Gestió de la comptabilitat
  • Outsourcing i gestió de la tresoreria
  • Compliment normatiu
  • Directorship

Gràcies al nostre suport en l’administració dels teus vehicles d’inversió immobiliària, la teva societat tindrà els avantatges següents:

La nostra experiència:

El saber fer de les peculiaritats i de les regulacions locals ens permet oferir-te el millor assessorament pel que fa a l’estructuració de diferents vehicles d’inversió en funció de cada projecte.

Una gestió transparent:

Rebràs un informe detallat d’activitat de manera periòdica que t’aporta una visió completa de la gestió de la teva inversió i de la rendibilitat de la teva cartera d’actius.

Tracte personalitzat:

El nostre equip de professionals estarà sempre al teu costat per guiar-te i fer-te costat en les teves gestions empresarials a Andorra, amb total confidencialitat.

Si has d’assegurar les teves inversions o diversificar la cartera, maximitzar el teu rendiment i disposar d'un vehicle d'inversió adaptat a la teva estratègia, no dubtis en comptar amb Advantia Assessors.