Serveis

Advantia Assessors us ofereix una àmplia cartera de serveis que podràs contractar de forma conjunta o individualitzada. Descobreix com podem satisfer les necessitats de la teva empresa a Andorra en l’àmbit administratiu, comptable o de gestió.

 

Serveis d’assessorament fiscal

Et preparem la declaració de l’IRPF a Andorra, un impost que afecta a totes les persones físiques amb residència fiscal en territori andorrà.

Immigració i residència a Andorra

Si has d’establir la teva residència a Andorra, sigui mitjançant una residència activa o passiva, t’ajudem amb els tràmits per a l’obtenció del permís.

Comptabilitat i informes

Proporcionem un servei d’externalització de la comptabilitat per a empreses andorranes amb la garantia de compliment de les lleis locals.

Servei de nòmines

Gestionem les nòmines de la teva empresa, així com els contractes i permisos de treball dels nous treballadors.

Gestió de la tresoreria

Outsourcing de la gestió de l’efectiu de la teva empresa i del control de cobraments i pagaments bancaris, així com de les perspectives de tresoreria a curt i llarg termini.

Domiciliació i gestió d’empreses

Et proporcionem una adreça a Andorra que et permetrà beneficiar-te d’un impost a les societats inferior al 10%, amb bonificacions de fins al 80% en casos específics.