Tu socio para la constitución de sociedades en Andorra

Administració de vehicles d’inversió immobiliària

Administració de vehicles d'inversió immobiliària

L’experiència d’Advantia en el mercat andorrà ens permet oferir-te un assessorament integral en el procés de selecció del vehicle d’inversió immobiliària que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius, així com una gestió administrativa integral.

El nostre objectiu és que com a inversor, només et preocupis per la teva inversió a Andorra, i que deixis els assumptes administratius i de gestió a les nostres mans. Entre els serveis que t’oferim destaquen:

  • Tots els tràmits necessaris per a la constitució de la teva societat a Andorra
  • Administració legal de la teva societat / empresa a Andorra
  • Gestió de la comptabilitat
  • Outsourcing i gestió de la tresoreria
  • Compliment normatiu
  • Directorship

Gràcies al nostre suport en l'administració dels teus vehicles d'inversió immobiliària, la teva societat tindrà els avantatges següents:

La nostra experiència:
El saber fer de les peculiaritats i de les regulacions locals ens permet oferir-te el millor assessorament pel que fa a l'estructuració de diferents vehicles d'inversió en funció de cada projecte.
Una gestió transparent
Rebràs un informe detallat d'activitat de manera periòdica que t'aporta una visió completa de la gestió de la teva inversió i de la rendibilitat de la teva cartera d'actius.
Tracte personalitzat:
El nostre equip de professionals estarà sempre al teu costat per guiar-te i fer-te costat en les teves gestions empresarials a Andorra, amb total confidencialitat.

Si has d’assegurar les teves inversions o diversificar la cartera, maximitzar el teu rendiment i disposar d'un vehicle d'inversió adaptat a la teva estratègia, no dubtis en comptar amb Advantia Assessors.

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping