Domiciliació i gestió d’empreses

Domiciliació i gestió d'empreses

Si estàs pensant a crear la teva empresa a Andorra o tens el teu negoci al país però no disposes d’una seu pròpia, des d’Advantia Assessors et podem proporcionar una adreça física per a la domiciliació social de la teva societat. D’aquesta manera, la teva empresa tindrà una adreça a Andorra com a seu fiscal, amb tots els beneficis que això implica.
Des de la teva adreça a Andorra, et gestionarem la recepció i els tràmits de correspondència i paqueteria postal o electrònica.

Els tipus de domiciliació d’empreses als quals pots acollir-te són els següents:

Domiciliació Social:

Correspondria al lloc on hi ha l’administració i direcció de la teva empresa, o en el qual has establert el teu establiment principal o explotació, i que s’utilitza en les escriptures i en Registre Mercantil.

Domiciliació Fiscal:

El domicili fiscal és el lloc de localització de l’obligat tributari en les seves relacions amb l’administració tributària (la direcció on es rebrien les notificacions tributàries de l’administració).

El nostre equip durà a terme tots els tràmits en el menor temps possible, no t’hauràs de preocupar per res, i aconseguiràs un important estalvi en l’administració del teu correu i documentació.

Contacta amb nosaltres i analitzarem junts la millor opció de domiciliació i gestió d'empreses pel teu negoci a Andorra.