Andorra ja no és un paradís fiscal, però segueix conservant el seu atractiu per a les inversions

Tags:

També t'hi pot interessar…

Enrere queda el temps en què Andorra estava inclosa en la llista de paradisos fiscals europeus. La reforma de sistema fiscal i la creació d’un sistema tributari homologable a l’europeu han propiciat la seva sortida d’aquesta llista, encara que el nostre país segueix sent altament atractiu per a les inversions estrangeres.

Facilitats a la inversió estrangera

Les empreses i societats que desitgin establir-se a Andorra ho tenen molt fàcil ara. Encara que segueix sent imprescindible comptar amb una seu física al país i un treballador en actiu, s’han eliminat les exigències de participació nacional en el negoci. Els impostos amb baixos tipus i la signatura de convenis amb Espanya, França i altres països per evitar la doble imposició ens converteixen en una ubicació ideal per a empreses o filials.

Impost de societats del 10%, com a màxim

Un dels principals incentius promoguts pel Govern Andorrà rau en l’establiment d’un impost de societats del 10% sobre els beneficis obtinguts, un percentatge que, en alguns sectors, és fins i tot menor i queda en només el 2%! A més, les societats poden beneficiar-se de dispenses específiques durant els dos primers anys de creació.

Especial atractiu per a empreses amb caràcter internacional

La transparencia fiscal a nivel europeo y la baja carga impositiva, hacen de La transparència fiscal a escala europea i la baixa càrrega impositiva, fan d’Andorra una opció excel•lent per a negocis orientats al comerç internacional, a la inversió financera o per filials d’exportació.

Si t’estàs plantejant començar un negoci en aquests àmbits, o ja tens el teu però creus que la fiscalitat espanyola és massa elevada, Andorra pot ser una excel•lent solució per a tu.

Consulta’ns sense compromís i t’informarem de tots els avantatges fiscals que ofereix Andorra perquè et puguis convèncer de la seva alta competitivitat en l’àmbit europeu, sempre dins el marc legal establert. En parlem?