Andorra ja no és un paradís fiscal, però segueix conservant el seu atractiu per a les inversions

Tags:

També t'hi pot interessar…

Te ayudamos a crear una sociedad en Andorra

Com crear una societat a Andorra?

L’atractiu d’Andorra com a seu per a la creació de societats o empreses no té cap dubte. Els avantatges del sistema fiscal de país són clares davant de la gran…

Enrere queda el temps en què Andorra estava inclosa en la llista de paradisos fiscals europeus. La reforma de sistema fiscal i la creació d’un sistema tributari homologable a l’europeu han propiciat la seva sortida d’aquesta llista, encara que el nostre país segueix sent altament atractiu per a les inversions estrangeres.

Facilitats a la inversió estrangera

Les empreses i societats que desitgin establir-se a Andorra ho tenen molt fàcil ara. Encara que segueix sent imprescindible comptar amb una seu física al país i un treballador en actiu, s’han eliminat les exigències de participació nacional en el negoci. Els impostos amb baixos tipus i la signatura de convenis amb Espanya, França i altres països per evitar la doble imposició ens converteixen en una ubicació ideal per a empreses o filials.

Impost de societats del 10%, com a màxim

Un dels principals incentius promoguts pel Govern Andorrà rau en l’establiment d’un impost de societats del 10% sobre els beneficis obtinguts, un percentatge que, en alguns sectors, és fins i tot menor i queda en només el 2%! A més, les societats poden beneficiar-se de dispenses específiques durant els dos primers anys de creació.

Especial atractiu per a empreses amb caràcter internacional

La transparencia fiscal a nivel europeo y la baja carga impositiva, hacen de La transparència fiscal a escala europea i la baixa càrrega impositiva, fan d’Andorra una opció excel•lent per a negocis orientats al comerç internacional, a la inversió financera o per filials d’exportació.

Si t’estàs plantejant començar un negoci en aquests àmbits, o ja tens el teu però creus que la fiscalitat espanyola és massa elevada, Andorra pot ser una excel•lent solució per a tu.

Consulta’ns sense compromís i t’informarem de tots els avantatges fiscals que ofereix Andorra perquè et puguis convèncer de la seva alta competitivitat en l’àmbit europeu, sempre dins el marc legal establert. En parlem?