Dropshipping a Andorra: un model de negoci molt rendible

Tags:

També t'hi pot interessar…

Què és el dropshipping?

Sens dubte, el dropshipping s’ha convertit en un model de negoci molt rendible a internet, gràcies a les facilitats que ofereix. Només necessites crear una botiga online per vendre qualsevol producte d’un tercer, sense necessitat de tenir-lo de comprar prèviament i ni emmagatzemar-lo. Això significa un estalvi en estocs i logística que pots invertir en el disseny, posicionament del teu e-commerce o en la promoció dels teus productes per internet. Amb aquest model de negoci ets únicament l’intermediari entre el client i el proveïdor.

Avantatges del dropshipping

Si aquest tipus de botigues s’han multiplicat a internet, és perquè presenten moltes oportunitats a l’hora de créixer i obtenir ingressos:

  • No necessites una gran infraestructura: t’estalvies la inversió de comprar els productes i les despeses de mantenir una logística per a rebre, guardar i servir la mercaderia.
  • Crear un comerç electrònic és assequible: existeixen solucions senzilles i ràpides per a aquest tipus de servei com és la plataforma Shopify, que et permet crear una botiga online en pocs passos.
  • El mercat és ampli: el comerç en línia cada dia creix més. Hi ha molts usuaris que prefereixen comprar en webs més petites i especialitzades, que es concentren en un nínxol específic, que en grans llocs tipus Amazon o AliExpress. Els usuaris prefereixen el tracte més directe que ofereixen i troben molt més ràpid el producte que volen comprar.

Impostos del dropshipping

Com en qualsevol activitat econòmica, en el moment que comences a tenir ingressos fixos que superen el salari mínim interprofessional, has de tributar i donar-te d’alta com a autònom. Pagues impostos com l’IVA, si els productes que vens provenen d’algun país de la Unió Europea, i l’IRPF, l’impost sobre beneficis.

Dropshipping a Andorra

Un altre dels grans avantatges del dropshipping és que pots gestionar la teva empresa des de qualsevol part de món. Pots crear la botiga en línia i gaudir dels teus ingressos on vulguis. En aquest sentit, Andorra ofereix avantatges fiscals a l’hora de crear una empresa que són molt beneficioses. Té l’impost sobre productes i serveis més baix d’Europa, 4,5% (IGI) i només pagaràs el 10% en impostos sobre beneficis. A més, les despeses de manteniment d’una societat a Andorra són de 850 € com a màxim.

Des d’Advantia Assessors estarem encantats d’aconsellar-amb totes les gestions per llançar el teu negoci de dropshipping a Andorra.

Contacta’ns per sol·licitar més informació.