Andorra podria deixar enrere el coronavirus en menys d’un mes

Tags:

També t'hi pot interessar…

Si la situación sigue como hasta ahora Andorra sería de los primeros países en el mundo en dejar atrás el coronavirus y se convertiría en uno de los países más seguros para establecer una residencia permanente.

Si la situació segueix com fins ara Andorra seria dels primers països al món en deixar enrere el coronavirus i es convertiria en un dels països més segurs per establir una residència permanent.

Andorra, dels primers països del món en deixar enrere el coronavirus

Segons un estudi realitzat per la Universitat de Singapur, el Principat podria ser declarat una zona lliure de covid-19 el 3 de juny d’aquest mateix any. Per contra, s’espera que Espanya i França ho siguin el 7 i el 5 d’agost, respectivament.
Aquestes dades han estat extretes de l’esmentat estudi a principis de maig 2020. Ha estat elaborat a partir d’un model predictiu sobre el cicle de vida de la pandèmia i les seves diferents fases, i ofereix estimacions de què preveu la fi d’aquesta epidèmia global per a tots els països del món.

Test d’anticossos massius a tota la població

Andorra es troba en l’epicentre de proves i estudis per conèixer l’abast real d’aquesta malaltia. Per aquest motiu, s’estan fent tests d’anticossos gratuïts i voluntaris a tota la població.
Els tests van començar a realitzar-se la primera setmana del mes de maig amb més del 75% dels residents del país inscrits voluntàriament (és a dir, unes 60.000 persones sobre una població total de 77.000 persones). Durant tot aquest mes, es faran dues proves ràpides a cada persona amb una diferència de 15 dies entre elles. Gràcies a aquest examen, es podrà saber exactament la situació del coronavirus al país.

Interès per venir a viure a Andorra

Les notícies que transcendeixen a l’estranger de la bona gestió de la pandèmia que s’està duent a terme per part de les autoritats andorranes, s’ha notat un increment de les consultes relacionades amb l’àmbit immobiliari. Des de l’Associació de Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA) confirmen el creixent interès que ha despertat poder residir a Andorra. Moltes persones s’informen sobre la possibilitat de comprar un habitatge a Andorra atretes principalment per la sensació de seguretat sanitària.

Si vols que t’ajudem a obtenir la teva residència per viure a Andorra, no dubtis a contactar-nos.