Noves oportunitats de negoci per obrir una empresa a Andorra

Tags:

També t'hi pot interessar…

Andorra va pel camí de convertir-se en un referent d’innovació en esports de muntanya gràcies a l’acord que ha signat amb la companyia tecnològica Global Sports Innovation Center by Microsoft (GSIC). El GSIC se centra a donar cobertura i ajudar a empreses del món de l’esport. Així com a impulsar els seus projectes a escala internacional i crear oportunitats de negoci amb base tecnològica.

Andorra aspira a atreure empreses i startups internacionals interessades a desenvolupar projectes tecnològics en l’àmbit dels esports de neu, muntanya o ciclisme.

Conveni per atreure i obrir noves empreses a Andorra

Aquest conveni s’ha signat amb la intenció de crear sinergies dins el país entre empreses nacionals i internacionals. Ha de servir per impulsar projectes innovadors que millorin la qualitat dels serveis dins de la indústria dels esports de muntanya o el ciclisme que permetin la transformació digital d’estacions d’esquí, rutes ciclistes i àrees de muntanya.

Entre les accions previstes destaca una competició internacional anual entre startups que presentin projectes innovadors dirigits a esports de neu, de muntanya o el ciclisme. També es preveuen jornades d’inversors i innovació on s’espera que es tanquin acords de finançament. Finalment, es crearà un programa de mentoring on les startups podran beneficiar-se de sessions d’assessoria per part de personal de GSIC. Com a valor afegit, també s’exposaran continguts andorrans a l’àrea d’exhibició de la seu de GSIC a Madrid.

Diversificar l’economia andorrana

Dins de l’agenda Horitzó 23, el pla econòmic de govern d’Andorra, un dels objectius més destacats és diversificar l’economia andorrana a través de les noves tecnologies. Una aposta ferma que intenta evitar que el país depengui només del turisme tradicional. Així, aquest nou projecte permet que el Principat s’obri a nous tipus de mercats i que pugui atraure noves empreses que estiguin relacionats amb aquest tipus d’indústria.

Es presenten noves oportunitats per startups tecnològiques que vulguin aportar solucions en el sector de la muntanya i els esports de la neu. Ets una d’elles? Des Advantia t’ajudem a obrir una teva empresa a Andorra!