La nostra experiència com a part de GGI Global Alliance

Tags:

També t'hi pot interessar…

En un món cada cop més connectat, les empreses es troben davant de grans desafiaments a l’hora d’oferir els seus serveis. Per això, pertànyer a un grup internacional d’empreses que fa front als mateixos reptes que nosaltres s’ha convertit en una estratègia per assolir l’èxit empresarial. Des de l’any 2019, formem part d’una xarxa internacional d’empreses i professionals: GGI Global Alliance. Per a nosaltres, és l’aliança perfecta per impulsar el creixement en la prestació de serveis a clients de tot el món que busquen establir relacions amb Andorra.


Taula de continguts:

  1. Com ajudem els nostres clients
    Per què aliar-nos amb un partner com GGI Global Alliance?
    Beneficis de comptar amb un grup internacional
    Els nostres serveis a GGI Global Alliance
  2.  

Com ajudem els nostres clients

Una part dels nostres serveis està relacionada amb ajudar a empreses i emprenedors internacionals a crear societats al nostre país, establir-se o invertir a Andorra. Tenir un gran coneixement sobre les lleis i les normatives locals en àmbits com residència, fiscalitat i en matèria laboral forma part del nostre camp d’actuació. Però alhora també ens és útil i necessari conèixer les necessitats dels nostres clients des de l’origen per brindar-los la millor assistència i l’assessorament adequat en l’àmbit fiscal, de residència o laboral. Per aquests motius, ens hem unit a una gran comunitat d’empresaris amb les mateixes inquietuds que nosaltres com és el grup GGI Global Alliance.

Per què aliar-nos amb un partner com GGI Global Alliance?

Creada el 1995 i amb seu a Suïssa, GGI Global Alliance és una organització que agrupa empreses independents de tot el món per proveir solucions en àmbits com la comptabilitat i la fiscalitat, l’auditoria, la consultoria o el dret. Actualment, està integrada per unes 650 companyies internacionals amb més de 800 oficines repartides per tot el món i amb presència a 126 països. Agrupa des de multinacionals, a petites i mitjanes empreses o societats familiars. El rànquing d’Accountancy Age de Londres, de l’any 2021, situa GGI al primer lloc com a associació multidisciplinària a escala mundial i, en segon lloc, de la llista d’Associacions i Aliances.
El grup, amb més de 25 anys d’història, selecciona societats ben establertes als països i amb experiència. El seu objectiu és poder oferir serveis especialitzats en àrees com l’auditoria i la comptabilitat, la fiscalitat, els serveis legals, l’assessorament i les finances corporatives o la planificació patrimonial i fiduciària. El seu àmbit d’actuació abasta pràcticament tots els sectors econòmics: des de bancs, empreses industrials i companyies aèries fins a hotels i restaurants.
GGI reuneix companyies independents que ofereixen serveis excel·lents als seus clients i mantenen alts estàndards de qualitat en les seves àrees d’especialització, uns valors afins amb la nostra empresa. Per aquest motiu, des de l’any 2019, GGI Global Alliance compta amb presència a Andorra a través d’Advantia Assessors.

Beneficis de comptar amb un grup internacional

Per als membres de GGI Global Alliance, els beneficis són enormes. En primer lloc, ens incorporem a un grup internacional sòlidament establert sense perdre la nostra independència.
A més a més, compartim accés a informació sobre coneixements tècnics, punts de vista i pràctiques de gestió entre membres afins a nosaltres. Així tenim la possibilitat d’aprendre dels èxits i els desafiaments d’altres professionals alhora que ens mantenim al dia de les últimes tendències i regulacions internacionals. En utilitzar aquesta xarxa de coneixement global, podem oferir solucions més innovadores i personalitzades als nostres clients.
Un altre dels punts forts és que ampliem la nostra xarxa de contactes, amb l’oportunitat de poder establir relacions comercials amb altres companyies, de diferents països a les quals altrament seria difícil accedir-hi. Però no es limita només a l’intercanvi, sinó a la possibilitat de tenir accés a noves oportunitats de negocis provinents d’altres membres de l’aliança. És possible que sorgeixin sinergies i col·laboracions entre membres.
A més, pertànyer a un grup que acull i selecciona empreses que compleixin els seus estàndards de qualitat ens atorga confiança i credibilitat al mercat global. Els nostres clients tenen la garantia que treballen amb experts del sector.

Els nostres serveis a GGI Global Alliance

El grup presenta a la seva web un directori amb els diferents professionals per regions i àrees d’especialització per poder accedir-hi fàcilment. A Advantia Assessors, posem la nostra experiència de 15 anys al mercat andorrà prestant servei als nostres clients tant a escala local com internacional per ajudar-los a establir relacions a Andorra. Des de la nostra creació, el 2009, hem estat presents en l’evolució comptable i financera del país i coneixem bé el sector. Això ens permet brindar els millors serveis a les àrees comptable, fiscal, laboral, de creació d’empreses, inversions, assessoria financera, planificació i assessorament fiscal. Les nostres solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client ens converteixen en el soci ideal dels nostres clients per assolir els seus objectius. Creiem en la importància de mantenir-nos actualitzats i en constant aprenentatge per poder oferir solucions innovadores i eficients. Per això, comptem amb un equip de professionals especialitzats en cadascuna de les àrees en què oferim els nostres serveis.
Ens aliem amb el grup GGI Global Alliance per formar part d’una xarxa global i crear associacions estratègiques que ofereixen nombrosos avantatges. Entre elles, l’accés a coneixements i les experiències globals, l’ampliació de la xarxa de contactes i la creació de sinergies. Això potencia el creixement empresarial i millora la qualitat dels serveis prestats a clients de tot el món, enfortint la competitivitat i posicionant les empreses com a líders en un mercat globalitzat i molt exigent.

En cas de necessitar orientació en comptabilitat, impostos o assessoria legal a Andorra, no dubtis a acudir a nosaltres. La nostra àmplia experiència a escala local es veu ara enfortida per la incorporació dels professionals independents GGI Global Alliance.
Contacta amb nosaltres i t’assessorarem de manera personalitzada!