Advantia Assessors, nou membre de Geneva Group International

Tags:

També t'hi pot interessar…

tasa-ocupación

Andorra és el segon país europeu en taxa d’ocupació

El departament d’estadística d’Andorra va presentar a finals de març l’estudi dels indicadors principals de l’estratègia Europa 2020. Andorra és el segon país d’Europa amb la taxa d’ocupació més alta…

Advantia Assessors s’uneix a Geneva Group International (GGI), una xarxa d’empreses independents amb cobertura a tot el món, que des d’aquest mes de setembre també té representació a Andorra.

Assessorament expert a escala global

Com a membres de GGI, Advantia Assessors complementa els seus coneixements i la seva experiència actual amb recursos internacionals de primer nivell, fet que comporta un millor assessorament a escala global.
La important presència internacional de Geneva Group International en el món, ens permet comptar amb el suport d’experts locals en operacions que requereixin una obertura a altres països. Aquesta xarxa de contactes d’alt nivell ens possibilita oferir un suport efectiu en l’àmbit de les normatives locals més enllà de les nostres fronteres.
Per tant, si la seva estratègia empresarial contempla una expansió internacional, Advantia Assessors li garanteix un acompanyament global amb totes les garanties de complir amb els requeriments i normatives del territori en què vulgui establir-se. Tot de la mà d’experts professionals locals, perfectes coneixedors de les especificitats del seu país.

Geneva Group International en el món

Geneva Group International es troba en el Top 10 de companyies de serveis professionals pel que fa a l’assessoria fiscal, comptable, auditoria, assessorament jurídic i consultoria.
Segons el rànquing elaborat per la revista Accountancy Magazine entre 40 aliances internacionals en l’àmbit comptable, GGI consolida el 6è lloc mundial, amb uns ingressos combinats que ascendeixen a 5.374 milions de dòlars americans a l’any. L’Accountancy Magazine, és un títol de referència i d’obligada lectura per als professionals de la comptabilitat arreu del món. Des de fa més de 10 anys fa el seguiment de la informació sobre ingressos i personal sobre les xarxes i associacions a escala mundial, regional i de la majoria de les economies del G20, constituint-se com una font de màxima confiança.
Si necessita assessorament comptable, fiscal o jurídic, tant a dins d’Andorra com per a operacions fora del país, no dubti en consultar-nos. La nostra dilatada experiència en l’àmbit local i geogràficament proper, ara es reforça amb què els professionals independents del Geneva Group International.